Het team bestaat uit directie, management, internisten/nefrologen, dialyseverpleegkundigen, dialyse technici en een huishoudelijke dienst.

Een internationaal gekwalificeerd specialistenteam staat klaar om uw dialysebehandeling uit te voeren en te begeleiden. Zij waarborgt haar dialyse deskundigheid door het volgen van internationale ontwikkelingen en beschikt daarnaast over kennis van richtlijnen en procedures.

Caribbean Medic Healthcare Systems N.V is eigendom van Fresenius Medical Care (een van de grootste Europesche Medische bedrijven met meer dan 2840 dialyse centra wereldwijd).

Directie

Mr. Peter Heinen, Managing Director (CEO) van Caribbean Medic Healthcare Systems N.V.

Drs. Rauf Engels, Medisch Directeur (CMO) van het Curaçao Dialysis Center.

Management team

Glenn de Windt is General Manager van het Curaçao Dialysis Center. Hij behaalde zijn Verpleegkundige-A diploma in 1976 in het St.Elisabeth hospitaal te Curacao, en volgde zijn Middle Managment opleiding te IFE Curacao, en zijn Hoger Management opleiding in Nederland. Hij heeft een ruime ervaring (36 jaar) in de gezondheidszorg en beklede verschillende functies binnen het St.Elisabeth hospitaal waaronder verpleegkundig subhoofd op de spoedeisende hulp, hoofd opname afdeling , coördinerend hoofd verplegingsdienst en waarnemend hoofd verplegingsdienst.  Daarna is hij Operationeel Manager geweest bij de lokale Ambulance dienst FKA (voormalige CEMS).  Hij is verder in het bezit van specialisaties op het gebied van wondbehandeling en hyperbare (druktank) therapie.


Karen Wever is Office Manager van het Curaçao Dialysis Center. Heeft een administratieve/office management achtergrond en is verantwoordelijk voor de financiele- en personeels administratie.

Het medisch team

Drs. Rauf Engels is medisch directeur van het Curaçao Dialysis Center. Is tevens het hoofd van de dialyseafdeling van het St. Elisabeth Ziekenhuis. Hij heeft zijn opleiding tot internist in Eindhoven in 1982 afgerond en is daarna naar Curaçao geremigreerd.

Drs. Nouaf Ajubi is internist-nefroloog en coördinator van de niertransplantaties voor Antilliaanse patiënten die in het AMC getransplanteerd worden. Heeft zijn studie afgerond aan de Universiteit van Nijmegen, en sinds januari 1998 op Curaçao werkzaam als internist-nefroloog.

Dr. Willem Develter is werkzaam als internist-nefroloog op Curaçao. Hij behaalde deze erkenning aan de Rijksuniversiteit Gent te België o.l.v. Prof. Dr. N. Lameire in 2004. Daarnaast heeft hij een aanvullende opleiding gevolgt tot intensivist eveneens aan de Rijksuniversiteit Gent. Zijn interesse gaat uit naar acute nierinsufficiëntie en nefrologische problematiek op Intensieve Zorg en hemodialyse.

Dr. Kenrick Berend Is in 1989 afgestudeerd als internist aan de Universiteit van Utrecht. Sindsdien is hij werkzaam op de dialyseafdeling van het St. Elisabeth Ziekenhuis te Curaçao. Van 1992 tot aan de fusie met het St. Elisabeth Ziekenhuis was hij medisch directeur van de dialysekliniek Diatel te Curaçao.

 
 
 
www.curacao.com
 
 
  De kliniek | Het Team | De Behandeling | Contact | Uw Vakantiedialyse | Het Reizen / Verblijven | Een Patientenervaring | De Cultuur